Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Estepona

Find den bedste pris på biludlejning i Estepona ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Estepona. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Estepona guide

Billeje Estepona

Biludlejning Estepona

Badning og resort beliggende i Estepona Sydspanien på Costa del Sol “Costa del Sol”.Byen er smukt beliggende ved Middelhavet, og har omkring 65.000 indbyggere (2011). I turistsæsonen befolkningen stiger markant. Estepona del af Málaga-provinsen og er beliggende i regionen Andalusien.

Byen er berømt for sine indbydende strande, og har 21 km kystlinje. De to mest berømte strande i Estepona er “Rada” (i midten) og “Cristo Beach”. Estepona er også kendt for sit middelhavsklima med milde temperaturer hele året rundt, og byen er reklame med 325 solskinsdage om året.

De fleste turister kommer til Estepona til afslappende solbadning, svømning og beachcombing. Desuden er der gode muligheder for vandsport her.

Andre turistattraktioner i byen omfatter Old Town – der er forholdsvis velbevaret, Los Remedious kirke fra 1700-tallet, klokketårnet “Torre del Reloj” fra 1400-tallet og slottet “Castillo San Luis” fra 1500-tallet. Estepona har også en arkæologisk museum, et History Museum, et etnografisk museum og en tyrefektermuseum placeret på “Plaza de Toros” – byens tyrefægterarena.

Passagerer, der rejser til Estepona med børn, bør besøge den afrikanske dyrepark “Selwo Safari Park”.

I Estepona er flere store golfbaner, en række spa-og termalbade, mange tapasbarer og restauranter og gode indkøbsmuligheder – med små lokale butikker og boder, der tilbyder tekstiler og lædervarer.

Hvis du kører 30 min. fra byen, kan du besøge Puerto Banos, hvor du vil finde et stort antal eksklusive designerbutikker såsom Armani og Versace.

Den nærmeste lufthavn er Gibraltar Lufthavn ligger 47 km sydvest for Estepona. En anden mulighed er Málaga Lufthavn , der ligger 81 km nordøst for Estepona.