Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Figueras

Find den bedste pris på biludlejning i Figueras ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Figueras. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Figueras guide

Billeje Figueras

Biludlejning Figueras

Figueras beliggende i det nordøstlige Spanien   – Omkring 18 miles vest for Middelhavets kyst – og hører til provinsen Girona.Byen ligger i regionen Catalonien, og har 45.000 indbyggere (2011).

Figueras er den største by nær grænsen til Frankrig , og regionens økonomiske, kulturelle og kommercielle centrum.Byen er også en vigtig transport hub. Økonomien i Figueras er hovedsagelig baseret på turisme og landbrug.

Figueras er fødestedet for den spanske kunstner Salvador Dali, og der er en stor og berømt kunstmuseum her – med udstillinger af mange af hans værker. Salvador Dali døde i 1989, og ved indgangen til museet er hans grav.

En anden berømt attraktion i byen er slottet “Castillo de San Fernando” (også kaldet “Castell de Sant Ferran”) fra 1743, som er den største monument i Catalonien. Slottet har en omkreds på 5,6 km, og er også en af ​​de største i Europa.

Andre turistattraktioner omfatter Figueras Iglesia de Sant Pere fra slutningen af ​​1400-tallet, en historisk / arkæologisk museum, et legetøjsmuseum, Museum of Technology og et ur museum – hvor de besøgende kan tage en tur gennem urets historie. Watch Udstillingen har mere end 3000 eksemplarer.

Nærmeste internationale lufthavn er Girona Lufthavn – Costa Brava , der ligger 51 km syd for Figueras.