Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Formentera

Find den bedste pris på biludlejning i Formentera ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Formentera. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Formentera guide

Billeje Formentera

Biludlejning Formentera

Formentera er en spansk ø i Middelhavet, som ligger 3,6 km syd for Ibiza .Formentera er den mindste og sydligste af Islas Pitiusa Archipelago, og er en del af regionen Baleariske Øer.

Øen har omkring 10.000 indbyggere (2011), men i turistsæsonen fra juni til august befolkningen stiger markant. Højeste punkt på Formentera La Mola, som måler 192 m

Main industri på øen er turisme, og det administrative centrum af San Francisco Javier. Byernes es Pujols “og” Es Calo o la Savina “er berømte turist steder.

Formentera er berømt for sine smukke hvide sandstrande – hvor mange af dem er uberørt. Øen er også kendt for at have et stort antal nudiststrande. Desuden lokke Formentera turister med behagelige klima og krystalklart vand og masser af muligheder for vandsport – specielt dykning, sejlads og windsurfing.

Formentera er en betydelig turist støj støjsvag end Ibiza. De vigtigste attraktioner på øen primært solbadning, svømning, strand og vandreture i smukke omgivelser. Desuden er det populært at leje en cykel her.

For de kulturelle attraktioner på øen er en lille etnografisk museum, klokketårn fra 1700-tallet og kapel Sant Francesc Xavier fra 1700-tallet.

Der er ingen lufthavn på Formentera og øen er kun tilgængelig med færge fra Ibiza eller fra det spanske fastland. Den nærmeste lufthavn er   Ibiza Airport , der ligger 9 km sydvest for hovedstaden Eivissa Ibiza.

Færgen fra Ibiza (som går fra Eivissa) tilbringer 30 minutter, og ankommer til den lille havn “La Savina” på Formentera.