Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Gijón

Find den bedste pris på biludlejning i Gijón ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Gijón. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Gijón guide

Billeje Gijon

Biludlejning Gijon

Gijon er en kystby beliggende i det nordvestlige Spanien Biscayabugten, og er den største by i provinsen Asturien.Gijón har ca 280.000 indbyggere (2011), og er et vigtigt centrum for kultur, handel og finans.

Gijón er kendt for sin romerske historie og dens arkitektoniske arv, og omtales ofte som en “grøn by”. Havnen “El Musel” i Gijón er en af ​​de største i Spanien, og derfra en færgeforbindelse til sådanne Nantes   France .Der findes også en række krydstogtskibe, dock her.

Byen har et fugtigt og mildt kystklima – varme somre og kølige, regnfulde vintre.

I løbet af sommeren kommer mange turister til Gijon at bade, og byen har mange smukke sandstrande. Den mest berømte er San Lorenzo Strand.

Nogle af byens mest kendte turistattraktioner omfatter gamle bydel og distrikt Cimadevilla – med sin storslåede skulpturpark “Elogio del Horizonte” slottet “Palacio de los Valdes ‘fra 1590 – som i dag huser en historisk museum, rådhus fra 1800-tallet samt den arkæologiske naturpark” Campo Torres “.

Gijón har også en populær akvarium, en botanisk have, casino, jernbane museum og et etnografisk museum.

Aktiviteterne i byen først og fremmest skal sejlads, dykning og sejlture nævnt. Gijón arrangerer også en årlig festival, der er populært for både lokale og turister.

Den nærmeste lufthavn er Asturias Airport, der ligger 42 km vest for Gijón.