Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Girona Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Girona Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Girona Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Girona Lufthavn guide

Billeje Girona Lufthavn

Biludlejning Girona Lufthavn

Girona Costa Brava Airport (GRO) er 15 km sydvest for Girona   center og en international lufthavn.På spansk hedder det “Aeropuerto de Girona – Costa Brava”.

Girona Lufthavn blev indviet i 1965 og i dag serverer 3 millioner passagerer om året (2011).

Omkring 15 flyselskaber – herunder Ryanair, Wizz Air og Jetairfly – har direkte flyvninger fra Girona Lufthavn til omkring 60 destinationer i Europa.

Faciliteter i lufthavnen omfatter toldfrie butikker, fire restauranter / caféer, information counter, VIP-lounge, mødelokale, førstehjælp station, pengeautomater og vekselbørs. Der er også et hotel i lufthavnen (“Vilbio Park”) og flere overnatningssteder i området.

Lufthavnen er godt indrettet til handicappede.

For at komme fra Girona lufthavn og ind til bymidten, kan man tage en bus eller taxi. Der er også busser fra lufthavnen til   Barcelona (distance: 92 km).

Hvis du ønsker at leje en bil i Girona, en række bilutleifirmaer dets associerede selskaber i ankomsthallen i lufthavnen – herunder Avis, Hertz og Europcar.