Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Girona

Find den bedste pris på biludlejning i Girona ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Girona. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Girona guide

Billeje Girona

Biludlejning Girona

Girona ligger i det nordøstlige Spanien , og er hovedstad i provinsen af samme navn.Byen ligger ca. 40 km vest for Middelhavets kyst, 80 km nordøst for   Barcelona – i det historiske kvarter i Catalonien.

Girona har 97.000 indbyggere (2011), og er en universitetsby og en vigtig kommercielle og industrielle centrum. Byen ligger ved sammenløbet af de fire floder Onyar, Ter, Guell og Galligants.

Girona har et typisk middelhavsklima, med milde, våde vintre og varme, tørre somre.

Den gamle bydel i Girona er en stor turistattraktion, med sine smalle, snoede gader og hyggelige butikker, caféer og restauranter. Der er også det jødiske kvarter fra 1400-tallet med smalle gyder.

En vigtig milepæl i byen er Girona domkirke “Santa Maria”, som blev bygget mellem 1200-tallet og 1800-tallet. Bag katedralen er en romantisk have med arkader, der også anbefales et besøg. Lige ved siden af ​​katedralen Girona Art Museum.

Andre populære turistattraktioner i Girona bl.a. den katolske kirke “Sant Feliu de Girona” fra 1800-tallet, klostret “St. Peter Galligants” – oprindeligt fra 1130 er, som i dag huser et arkæologisk museum og “Banys-arabere” – arabiske bade fra 1200-tallet.

Der er gode indkøbsmuligheder i Girona med specialbutikker og boder i byens centrum og de store indkøbscentre lidt off-center.

Byens internationale lufthavn – Girona Costa Brava Airport – beliggende 15 miles sydvest for centrum.