Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Granada Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Granada Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Granada Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Granada Lufthavn guide

Billeje Granada Lufthavn

Biludlejning Granada Lufthavn

Granada lufthavn (GRX) – officielt kendt som “Federico Garcia Lorca Airport Granada-Jaén” – ligger 26 miles vest for Granada by.

Lufthavnen har direkte fly til både indenlandske og udenlandske, og nogle af de flyselskaber, der tjener her er Vueling Airlines, Iberia og Air Europa. Fra Granada Lufthavn er der fly til destinationer såsom  Paris , Barcelona , Madrid og Palma de Mallorca .

Granada lufthavn blev åbnet i 1972 og har en terminal bygning. Lufthavnen betjener omkring. 880.000 passagerer om året (2011).

Der er meget begrænsede faciliteter i lufthavnen – med en butik og et par caféer / restauranter. Hertil kommer,. Information skrivebord, trådløs internetadgang, pengeautomater, Vip Lounge og medicinsk førstehjælp station

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men flere overnatningssteder i området.

For at komme til centrum af Granada, kan man bruge bus eller taxi. Taxaer er uden for ankomsthallen. Mange turister ønsker at leje en bil i Granada, og dermed have friheden til at opdage nye og spændende steder på egen hånd. Adskillige biludlejningsselskaber har kontorer i lufthavnen – herunder Avis, Europcar og Goldcar.