Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Guadalajara

Find den bedste pris på biludlejning i Guadalajara ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Guadalajara. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Guadalajara guide

Billeje Guadalajara

Biludlejning Guadalajara

Guadalajara ligger i Spanien og er hovedstaden i provinsen af samme navn.Byen har 84.500 indbyggere (2011), og i regionen Castilla – La Mancha. Guadalajara ligger på floden Henares, er et vigtigt handelscentrum og industriby.

Byen blev stærkt beskadiget under den spanske borgerkrig (1936 – 1939), men stadig har nogle velbevarede bygninger. En af disse er “Palacio del Infantado” (“Prinsens Palæ”) fra 1400-tallet, der blev bygget til Dukes of Mendoza. Slottet er en stor turistattraktion og også en meget smuk facade.

Andre attraktioner i byen omfatte Church of Santa Maria fra den 1300 – med sit minaretlignende tårn, kirken “San Ginés” fra 1500-tallet, flere parker og grønne områder – herunder byens park “Concordia” og den gamle bro over floden Henares – som oprindeligt blev bygget i 900-tallet.

En attraktion for hele familien i byen zoo “El Zoologico Municipal de Guadalajara”.

Ca. 74 km nordøst for Guadalajara – Siguenza – er museet “Museo de Arte Antiguo Diocesando”, som også anbefales et besøg. Her kan besøgende se udstillinger af religiøs kunst fra det 12. til det 20. århundrede.

Den nærmeste lufthavn er Madrid Barajas International Airport , der ligger 50 km sydvest for Guadalajara.