Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Huelva

Find den bedste pris på biludlejning i Huelva ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Huelva. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Huelva guide

Billeje Huelva

Biludlejning Huelva

Havnebyen Huelva ligger i det sydvestlige Spanien   af Cádizbukta, er og hovedstad i provinsen Huelva.Byen hører til Andalusien regionen, og har omkring 150.000 indbyggere (2011). Hvis det skønnes storbyområde, er populationen stigende til næsten 240.000.

Huelva er geografisk placeret kun 55 km vest for grænsen til nabolandet Portugal , og 70 km vest for den spanske by Sevilla.

Byen ligger ved sammenløbet Odiel og Tinto munder ud i Atlanterhavet, og er et vigtigt handelscentrum for regionen. Langs kysten er der mange smukke strande, som både turister og lokale bruger flittig sommer.

Huelva er kendt for at være hjemsted for Spaniens ældste fodboldklub – “Recreativode Huelva”.

Nær byen er klosteret La Rabida – hvor Christopher Columbus fandt tilflugt i 1484. Byen er også et monument dedikeret til den berømte opdagelsesrejsende.

Andre turistattraktioner i Huelva er blandt andet teater “Gran Theatre” fra 1923, kirken “Sanctuario de Nuestra Señora de la Cinta” fra 1400-tallet, kirken “Iglesia de la Concepción” fra 1515 og den historiske museum “Museo de Huelva” – med sine interessante arkæologiske samlinger. Museet har også kunstudstillinger.

Huelva har også en række parker og rekreative områder – herunder city ​​park “Moret” med sin kunstige sø og skulpturpark “Harvest”.

Det er også stor shopping i Huelva med butikker, markeder og indkøbscentre.

Den nærmeste lufthavn er Sevilla Lufthavn , der ligger 104 km nordvest for Huelva.