Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Huesca

Find den bedste pris på biludlejning i Huesca ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Huesca. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Huesca guide

Billeje Huesca

Biludlejning Huesca

Huesca ligger i det nordøstlige Spanien , og er hovedstad i provinsen af samme navn.Huesca ligger i Aragon-provinsen – 65 km nordøst for byen Zaragoza.

Huesca har 52.000 indbyggere (2011), og er beliggende ved floden Isuela – 488 meter Byen har et kontinentalt middelhavsklima, med varme, tørre somre og milde til kolde vintre.

Huesca blev stærkt beskadiget under den spanske borgerkrig i perioden 1936 – 1939, men stadig har mange interessante bygninger af historisk og arkitektonisk betydning.

Nogle af de mest besøgte seværdigheder i Huesca indbefatter den gotiske katedral fra 1200-tallet – der er også et museum med udstillinger af religiøs kunst, de to romanske kirker “Miguel” og “Magdalena” – både fra 1100-tallet, City Hall, fra 1500-tallet, resterne af bymuren, basilikaen ” Lorenzo “fra 1300-tallet, klostret” San Pedro el Viejo “fra 1300 og et arkæologisk museum.

Byen har også en historisk museum, teater, tyrefægterarena, kasino og flere parker og rekreative områder.

30 km uden for byen er slottet “Castillo de Loarre” fra 1200-tallet, som også anbefales et besøg.

Byens lufthavn – Huesca-Pyrénées Airport – 9 km sydøst for centrum. Den nærmeste større lufthavn er Zaragoza Lufthavn , der ligger 87 km sydvest for Huesca.