Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Ibiza Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Ibiza Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Ibiza Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Ibiza Lufthavn guide

Billeje Ibiza Lufthavn

Biludlejning Ibiza Lufthavn

Ibiza Airport (IBZ) ligger 8 km sydvest for centrum af øens hovedstad – Ibiza Town. Lufthavnen hedder på spansk “Aeropuerto de Ibiza” og er en international lufthavn, som har stor chartertrafik i højsæsonen (maj til oktober).

Ibiza Lufthavn blev åbnet for turist trafik i 1958, og i dag betjener 5,6 millioner passagerer om året (2011). Omkring 30 flyselskaber – herunder Ryanair, Norwegian og British Airways – har direkte flyvninger herfra til næsten 55 destinationer i Europa – herunder til   Oslo , London , Pisa og Amsterdam .

Faciliteterne på lufthavnen omfatte et par butikker, toldfri butikker, barer, caféer og restauranter. Hertil kommer,. Informationsskranke, konferencerum, vekselbørs, banker, kontantautomater, posthus, førstehjælp station og apotek

Der er ingen hoteller i lufthavnen området, men flere i nærheden. Lidt øst for lufthavnen på Playa d’en Bossa, er flere overnatningsmuligheder at vælge imellem.

Lufthavnen er godt indrettet til handicappede.

For at komme til Ibiza by, kan man bruge bus eller taxi. Taxaer er uden for ankomsthallen i lufthavnen. Hvis du ønsker at leje en bil i Ibiza, en række biludlejningsselskaber i deres filialer i lufthavnen – herunder Avis, Hertz, Europcar og National.