Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Ibiza

Find den bedste pris på biludlejning i Ibiza ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Ibiza. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Ibiza guide

Billeje Ibiza

Biludlejning Ibiza

Ibiza er en spansk turist støj, som er beliggende i Middelhavet – omkring 80 miles sydvest for Mallorca – og hører til provinsen Baleariske Øer. Øen har omkring 132.000 indbyggere (2011), men i sommeren befolkningen stiger markant. Turisme er øens vigtigste indtægtskilde.

Det højeste punkt på øen er La Atalya, som måler 424 m Nordkysten består mest af stejle klipper, mens den sydlige kyst er for det meste sandstrande. Klimaet i Ibiza er varm og tør.

Ibiza er et populært feriemål og har stor charter. Solbadning, svømning og strand, øens største attraktion, men Ibiza er også kendt for at være en “party island” – med klubber barer og diskoteker, der er åben indtil daggry.

Hovedstaden på øen, kendt blot Ibiza Town (Eivissa) og har ca. 50.000 indbyggere. Fra havnen her færgen til sådan  Barcelona , Mallorca   og Formentera.Hovedstaden er Ibiza Katedral, som stammer fra 1400-tallet.

Andre vigtige byer på øen San Antonio Abad, Santa Eulalia del Rio og San Jose.

Den internationale lufthavn på øen – Ibiza Airport – 8 km sydvest for centrum af Ibiza Town.