Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Jérez Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Jérez Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Jérez Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Jérez Lufthavn guide

Billeje Jerez Lufthavn

Biludlejning Jérez Lufthavn

Jerez Airport (XRY) ligger 10 km nordøst for Jerez centrum og en international lufthavn. Lufthavnen hedder på spansk “Jerez”.

Jerez Lufthavn blev først åbnet i 1936 som en militær flyveplads, og i 1946 åbnede den til civil trafik. Siden 1993 har der været en stor stigning i chartertrafikken her og lufthavnen tjener omkring 1 million passagerer om året (2011).

Ca. 21 flyselskaber har direkte flyvninger fra Jerez Lufthavn til ca. 20 destinationer i ind-og udland – herunder til Berlin , Frankfurt , Luxembourg , London og Barcelona .

Andre faciliteter i lufthavnen er et begrænset udvalg af butikker, caféer og restauranter. Hertil kommer,. Internetadgang, informationsskranke, medicinsk center, bank-og mødelokaler

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men flere i området.

For at komme fra lufthavnen til downtown Jerez, kan man bruge bus, tog eller taxa. Bussen tager ca. 30 min. rejsen, da toget bruger 9 min. Taxaer er uden for ankomsthallen i lufthavnen.

Hvis du ønsker at leje en bil i Jerez, har en række biludlejningsfirmaer kontorer på Jerez Airport. Her finder vi sådan Avis, Europcar, Goldcar og National.

Det betaler sig at bestille biludlejning forud for afrejse, og bilen vil være klar, når du ankommer til lufthavnen.