Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Jérez

Find den bedste pris på biludlejning i Jérez ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Jérez. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Jérez guide

Billeje Jerez

Biludlejning Jérez

Jerez (officielt: Jerez de la Frontera) ligger i det sydvestlige Spanien   – I provinsen Cadiz.Byen hører til Andalusien-regionen, og er beliggende 15 km fra Atlanterhavskysten.

Jerez er en industriby med 212.000 indbyggere (2011), og er berømt for sin sherry produktion. Byen er også et vigtigt trafikknudepunkt.

Jerez har en rig historisk arv med mange smukke kirker, paladser og herregårde. Der er mange vingårde i området, og nogle af dem tilbyder guidede ture og smagsprøver.

Nogle af byens mest populære attraktioner er rådhuset fra 1575, Jerez de la Frontera Domkirke fra 1600-tallet kirken San Miguel fra 1500-tallet samt den gamle arabiske fæstning “Alcazar” fra 900-tallet. Dette er også paladset “Villavicencio Palace” fra 1664 og et tårn, hvor besøgende kan få 360 graders panoramaudsigt over byen.

Andre turistattraktioner omfatter Jerez et arkæologisk museum, en vin museum, et ur museum, en tyrefægterarena for museer, zoologiske og botaniske have, et teater og flere kunstmuseer.

Det er også stor shopping i Jerez, med butikker og indkøbscentre.

Byen er vært for en række årlige festivaler og begivenheder – herunder en flamenco festival og en populær hest marked (i maj).

Nærmeste internationale lufthavn er Jerez Airport , der ligger 10 km nordøst for centrum.