Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje La Antilla

Find den bedste pris på biludlejning i La Antilla ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i La Antilla. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

La Antilla guide

Billeje La Antilla

Biludlejning La Antilla

La Antilla ligger i det sydvestlige Spanien   – I kommunen Lepe – og er en lille badeby med cirka 3.000 indbyggere (2011).Byen ligger i provinsen Huelva og tilhører Andalucia region.

Om sommeren befolkningen er stærkt stigende i La Antilla, når turisterne kommer her til solbadning, svømning, strand og vand sport. Mange spaniere turiststederne her, og stedet er kendt for sin rene badevand og dets afslappende atmosfære. La Antilla er også en udvej for golfentusiaster, da byen har en stor 24-hullers golfbane.

Hovedattraktionen i La Antilla er stranden, som ligger 3 km lang og 90 meter bred. Den består af fint gyldent sand. Byen har også en smuk strand foret med palmetræer.

Langs hovedgaden “Avenida de Castilla” er en række butikker, barer og et marked, og La Antilla har også et godt udvalg af restauranter, hoteller og underholdningsmuligheder.

Et par miles væk La Antilla, den “tvilling” udvej af Islantilla (2011).

5 km nord for La Antilla, Lepe er byen, der har 27.000 indbyggere (2011). Her kan du besøge kirken “Iglesia de Santo Domino de Guzmán” fra 1300-tallet. Området er også på udkig tårn “Torre del Catalán” fra 1600-tallet, som er åben for offentligheden.

Den nærmeste lufthavn er Faro lufthavn , der ligger i Portugal   – 89 km sydvest for La Antilla.Et andet alternativ er den   Sevilla Lufthavn , der ligger 143 km øst for La Antilla.