Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje La Coruña Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i La Coruña Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i La Coruña Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

La Coruña Lufthavn guide

Billeje La Coruña Lufthavn

Biludlejning La Coruña Lufthavn

La Coruna Airport (LCG) er en international lufthavn beliggende 10 km syd for byen La Coruna – i den nordvestlige del af Spanien .Lufthavnen hedder på spansk “Aeropuerto de La Coruña”.

La Coruna lufthavn åbnet for civil trafik i 1963, og i dag tjener omkring 1 million passagerer om året.

Flyselskaberne EasyJet, Iberia, TAP Portugal, Air Nostrum og Vueling har direkte flyvninger herfra til destinationer såsom Madrid , Lissabon , Barcelona , London , Sevilla og Amsterdam .Nogle af disse ruter er sæsonbetonet.

Faciliteterne på lufthavnen omfatte et par butikker og restauranter / caféer og pengeautomater, Informationssektionen, førstehjælp station, mødelokaler og trådløs internetadgang. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men flere i området.

For at komme fra lufthavnen til downtown, kan du tage en bus eller taxi. Hvis du ønsker at leje en bil i La Coruna, har en række biludlejningsfirmaer kontorer i ankomsthallen i lufthavnen – herunder Avis, Europcar, Hertz og National.