Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje La Coruña

Find den bedste pris på biludlejning i La Coruña ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i La Coruña. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

La Coruña guide

Billeje La Coruña

Biludlejning La Coruña

Havnebyen La Coruña ligger i det nordvestlige Spanien på Atlanterhavet, og er hovedstad i provinsen af samme navn.Byen ligger i regionen Galicien, og har ca 246.000 indbyggere (2011).

La Coruña er en af ​​de vigtigste havne i det nordlige Spanien – og har stor eksport af landbrugsprodukter og landets næststørste fiskeri.

La Coruna er en populær destination for turister, og mange spaniere tilbringe deres ferie her i sommer.

Den gamle bydel er på en halvø, og her er en række historiske steder – herunder kirker “Santiago” og “Santa Maria del Campo” – som begge er fra 1200-tallet.

Andre vigtige turistattraktioner i La Coruna er San Antonio Slot fra 1590 – som huser et arkæologisk og historisk museum, og “Torre de Hercules” – den ældste fyrtårn der stadig er i drift, og stammer fra romertiden.Dette er en UNESCO World Heritage Site.

Havnefronten i La Coruña er også en attraktion (en af ​​de længste i Europa) og Art Museum “Museo de Bellas Artes” kan man se skitser af Rubens og en række religiøse malerier.

Ellers har byen et operahus, flere teatre, en Picasso museum, en militær museum, science museum med et planetarium, akvarium, botanisk have og museum “House of Man” – med interaktive udstillinger, der fokuserer på den menneskelige krop.

La Coruña har 7 strande, og de mest populære er “Riazor” og “Orzan” – begge beliggende i centrum af byen og er kvalitet stemplet med “blå flag”.

La Coruna lufthavn ligger 10 km syd for byens centrum og den internationale lufthavn.