Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Madrid Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Madrid Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Madrid Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Madrid Lufthavn guide

Billeje Madrid Lufthavn

Biludlejning Madrid Lufthavn

Madrid Barajas Lufthavn (MAD) ligger 12 kilometer nordøst for det centrale Madrid, er Spaniens største og travleste lufthavn.Lufthavnen hedder på spansk “Aeropuerto de Madrid Barajas”.

Madrid Lufthavn blev åbnet i 1928 og i øjeblikket har fire terminalbygningerne. Der er shuttle busser mellem terminaler. Lufthavnen betjener omkring 50 millioner passagerer om året (2011), og er således Europa 4 travleste.

Fra Madrid Airport har 55 flyselskaber direkte fly til omkring 160 destinationer i ind-og udland, og luftfartsselskaberne Air Europa, Easyjet, Iberia, Ryanair og Mint Airways har også en fast base her.

Der er en række offentlige faciliteter i lufthavnen, og det er meget godt udvalg af butikker, restauranter / caféer og barer i terminalbygningerne. Hertil kommer,. Trådløs internetadgang, business center, VIP Lounge, ATM, bank, posthus, kapel, informationsstande, apoteker mm

Der er flere hoteller tæt på lufthavnen i Madrid.

Lufthavnen er godt indrettet til handicappede.

For at komme fra Madrid lufthavn og ind til bymidten, kan man tage metroen, bus eller taxi. Hvis du ønsker at leje en bil i Madrid, har en række internationale biludlejningsselskaber i lufthavnen dets tilknyttede selskaber – herunder Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt.