Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Madrid

Find den bedste pris på biludlejning i Madrid ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Madrid. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Madrid guide

Billeje Madrid

Biludlejning Madrid

Madrid er hovedstaden i Spanien og ligger centralt i landet.Byen har 3300 tusind indbyggere (2011), og er placeret på Rio Manzanares – på et plateau   ca. 667 mMadrid hører til regionen med det samme navn som byen.

Hovedstaden er landets administrative og finansielle centrum, og desuden en signifikant kommercielle og kulturelle centrum. Madrid er også et vigtigt industrielt centrum og en jernbane hub. Byens rige kulturliv tiltrækker mange turister og er hjemsted for mange museer, kunstgallerier og teatre.

Den berømte fodboldklub Real Madrid spille deres hjemmekampe på stadion “Bernabeu” – som kan rumme op til 110.000 tilskuere.

Nogle af Madrids mest berømte turistattraktioner omfatter Gamle bydel med det kongelige palads “Palacio Real” fra 1764, katedralen “Nuestra Senora de la Almudena” fra 1883, Kunstmuseet “Museo del Prado” (“Prado Museum”), Art Gallery “Centro de Arte de Reina Sofia” – med værker af fx Picasso og Miró og den attraktive avenue “Paseo de la Castellana” – hvor flere regeringsbygninger, et arkæologisk museum og det nationale bibliotek er placeret.

Det er også stor shopping i Madrid – især i gaden “Gran Via”. Hovedstaden har også et pulserende natteliv, med restauranter, cafeer, barer og natklubber.

Madrid er en by med mange store parker, en af ​​de smukkeste, største og ældste Retiro Park, som ligger lige ved promenade distrikt Paseo del Prado. Den blev bygget tilbage i 1630’erne, og omfatter en række skulpturer og springvand – og flere interessante bygninger. I parken er der også en stor kunstig sø, hvor man kan slappe af i roning, hvis du ønsker det.

Lufthavnen Madrid Barajas Lufthavn ligger 12 miles nordøst for centrum, er Spaniens travleste.