Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Málaga Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Málaga Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Málaga Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Málaga Lufthavn guide

Billeje Malaga Lufthavn

Biludlejning Málaga Lufthavn

Malaga Lufthavn (AGP) ligger 8 km sydøst for centrum af Málaga og 5 km nord for Torremolinos. Lufthavnen hedder på spansk “Aeropuerto de Malaga”, og er den 4. travleste lufthavn i Spanien .Lufthavnen er også vigtigt for den spanske turisme som besøgende til Costa del Sol kan lide at lande her.

Malaga Lufthavn åbnede første gang i 1919 og opnåede international flytrafik i 1946. Lufthavnen har i øjeblikket tre terminalbygningerne, der betjener 12.800 tusind passagerer om året (2011).

Ca. 77 flyselskaber har direkte flyvninger fra Malaga Lufthavn til 90 destinationer i ind-og udland. Der er direkte fly herfra til en række større byer i Europa, Afrika, Mellemøsten og Nordamerika.

Faciliteterne på lufthavnen omfatter et godt udvalg af caféer, restauranter, butikker og barer samt apotek, medicinsk center, banker, kontantautomater, posthus, internet adgang, udstillingsområde, konference-og business center og VIP Lounge. Tæt på lufthavnen, hotellet “Holiday Inn Express”.

For at komme til centrum af Málaga, kan man bruge tog, bus eller taxi. Der er også busser til Torremolinos og Benalmadena.

Mange mennesker ønsker at leje en bil i Malaga og lufthavnen har 10 velrenommerede biludlejningsselskaber dets partnere – herunder Avis, Hertz, Europcar, National og Sixt.