Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Marbella

Find den bedste pris på biludlejning i Marbella ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Marbella. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Marbella guide

Billeje Marbella

Biludlejning Marbella

Marbella ligger ved Middelhavets kyst – især i provinsen Málaga i det sydlige spanske region Andalusien.Marbella har omkring 140.000 indbyggere (2011), og er et populært turist-og badested på “Costa del Sol” med sandstrande, en smuk strand foret med palmer og flere lystbådehavne.

Lige vest for centrum, marina “Puero Banus” – som er kendt for sin luksus føler. Det er meget dyrt lystbåde side om side, og området er præget af eksklusive butikker og store restauranter og natklubber.

Den gamle bydel i Marbella er også et besøg værd. Her er historiske bygninger og kirker – herunder kirke “Iglesia de Mostra Senora de la Encarnacion” fra 1500-tallet, den katolske kirke “Santiago” fra 1400-tallet (den ældste religiøse bygning) og firkantede “Plaza de los Naranjus” med rådhus fra 1568.

Andre turistattraktioner i Marbella-området af gaden “Avenida del Mar” – med skulpturer af Salvador Dali kunstmuseum “Museo del Grabado Espanol Contemporáneo” – herunder værker af Picasso, Dali og Miro, Bonsai museum, en botanisk have og et vandland.

Der er også en række golfbaner i området omkring byen.

Marbella arrangerer flere årlige musikfestivaler – herunder en jazz festival, en international opera festival og en reggae festival.

Den nærmeste lufthavn er Malaga Lufthavn , der ligger 51 km nordøst for Marbella.