Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Menorca

Find den bedste pris på biludlejning i Menorca ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Menorca. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Menorca guide

Billeje Menorca

Biludlejning Menorca

Den spanske ø Menorca i Middelhavet, og hører til de Baleariske Øer. Menorca har 92.000 indbyggere (2011), ligger nordøst for den større naboø   Mallorca .

Menorca har for det meste en klippelandskab med en 200 km lang kyststrækning. Der er omkring 70 strande på øen. Det højeste punkt er Monte Toro, som er placeret 358 m Menorca blev erklæret biosfærereservat i 1993 af UNESCO.

Øen har mange stenmonumenter fra tidligere Celtic befolkning.

Den vigtigste by på Menorca Mahon stater, og er øens administrative centrum og største by – med ca. 30.000 indbyggere. Mahon ligger på den sydvestlige kyst, havnen er en færgeforbindelse til sådanne  Mallorca .Turisme er den vigtigste indtægtskilde for byen, og der er en række turistattraktioner (herunder en historisk museum) ud over de strande, et varieret natteliv og indkøbsmuligheder.

Nogle af de mest populære badebyer / turistområder i Menorcas Mau, Es Castell, Sant Lluis, Alaior, Ferrerias og Ciutadella.

Med biludlejning i Menorca, kan du tage behagelige dagsture og se mere af øen. Man kan blandt andet drev til den historiske landsby Llafuda Torre, hovedet til Sant Nicolau slot fra 1700-tallet i havnen i Ciutadella sydlige del af øen, eller besøge slottet ruiner “Castillo de Santa Agueda” fra 500 s – beliggende i byen Ferrerias nordøstlige kyst.

Øens internationale lufthavn – Menorca Airport – ligger 5 km sydvest for den vigtigste by i Mahon.