Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Murcia Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Murcia Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Murcia Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Murcia Lufthavn guide

Billeje Murcia Lufthavn

Biludlejning Murcia Lufthavn

Murcia-San Javier Airport (MJV) er dybest set en militær flyvestation, som også har en civil del. Det er beliggende i San Javier – ca. 30 km sydøst for Murcia   center.Lufthavnen hedder på spansk “Aeropuerto de Murcia -. San Javier”

Adskillige discount flyselskaber har i løbet af de seneste år bidraget til trafikken er steget meget i Murcia Lufthavn. Årlig drives nu mellem 1,5 og 2 millioner passagerer her. Udvidelsen har været så kraftig, at man nu er begyndt at planlægge opførelsen af ​​en ny lufthavn.

De fleste faste ruter til Murcia Airport i går fra britiske destinationer, men der er også flyvning fra Bruxelles – og norske flyselskaber, der flyver fra både Oslo ( Gardermoen ), Stavanger , Bergen og Trondheim .

Der er ingen tog fra lufthavnen til Murcia centrum, kunne busforbindelse have været bedre (tre dagligt), så mange vælger ikke at bruge taxa. En mulighed er selvfølgelig at leje en bil, og man ønsker det, har flere internationale udlejningsbureauer at vælge imellem i lufthavnen – herunder Europcar, Sol-Mar og Europa Rent-a-car.

Den nærmeste hotel, 525 Hotel, som ligger 3,5 km fra lufthavnen.

De offentlige faciliteter er begrænset, men der er et par butikker, snackbarer og restauranter i terminalen.