Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Nerja

Find den bedste pris på biludlejning i Nerja ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Nerja. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Nerja guide

Billeje Nerja

Biludlejning Nerja

Nerja er en kommune placeret langt syd for Spanien – Costa del Sol i provinsen Málaga   i Andalucia-regionen, omkring 50 km øst for byen Malaga.Kommunen (der omfatter township og landsby Nerja Maro) har omkring 20.000 indbyggere (2010). I sommeren befolkning stige kraftigt på grund af den store turist tilstrømning.

Nerja historie går tilbage til omkring 20.000 år f.Kr.Kr. Opdagelsen i 1959 af nogle kalkgruberne i nærheden af ​​byen har dokumenteret dette. Det blev konstateret bl.a. knogler, keramik og malerier, at arkæologer har formået til dato. Nogle af disse huler er åbne for offentligheden, og dermed udgør en af ​​de vigtigste historiske steder – ikke bare i Nerja, men på hele Costa del Sol.

I centrum af byen Balcon de Europa (Balcony of Europe) – en berømt hvor man kan få en fantastisk panoramaudsigt over havet.

Langs kysten ved Nerja er der flere gode strande. Den mest berømte – Burriana   – Er kvalitet stemplet med “blå flag”, og der er også mulighed for mange forskellige former for vandsport, herunder dykning.Og for sorten skyld, kan du også tage på populære vandreture i de nærliggende bjerge af Sierra Almijara.

Nærmeste internationale lufthavn er Malaga Lufthavn , der ligger 69 km vest for Nerja.