Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Pamplona

Find den bedste pris på biludlejning i Pamplona ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Pamplona. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Pamplona guide

Billeje Pamplona

Biludlejning Pamplona

Pamplona er hovedstaden i den nordlige spanske region Navarra.Byen har omkring 200.000 indbyggere (2010), og er beliggende cirka 82 km sydøst for havnebyen   San Sebastián .

Ifølge traditionen, skal Pamplona grundlagt af den romerske kejser Pompejus omkring år 75 f.Kr.Kr. under navnet Pompaelo. I 700 e.Kr. blev byen erobret af araberne, og i slutningen af ​​samme århundrede af Karl den Store. Gennem en stor del af middelalderen Pamplona hovedstad i kongeriget Navarra.

Resten har gjort Pamplona berømt – og som også er den største attraktion – den årlige San Fermin festival (“Fiesta de San Fermín”). Den finder sted i perioden 6 – 14 Juli. Det er dybest set en tyrefægtning, men inden begivenhederne inde i tyrefægterarenaen gennemførte den såkaldte bull run gennem Pamplona smalle gader. Det er blevet betragtet som særligt heroisk – med risiko for liv og lemmer – at løbe foran tyrene. Flere er blevet dræbt i denne “øvelse” i årenes løb – endnu mere alvorligt beskadiget.

San Fermin festival udødeliggjort i Ernest Hemingways berømte roman, og solen går sin gang, som kom ud i 1926.Hemingway var til stede mange gange i løbet af denne festival.

Da San Fermin festivalen havde (og stadig har) en sådan dominerende stilling i form af Pamplona omdømme, kan man nemt glemme, at byen har andre ting at byde på – herunder nogle interessante arkitektur. De vigtigste attraktioner er den smukke sengotiske katedral fra 1700-tallet, et citadel fra 1400-tallet, og resterne af de tykke middelalderlige bymur.

Den nærmeste lufthavn er Pamplona Airport , ligger 6 km Rudd Pamplona centrum.