Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Reus

Find den bedste pris på biludlejning i Reus ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Reus. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Reus guide

Billeje Reus

Biludlejning Reus

Reus ligger i den nordøstlige spanske provins Catalonien. Provinsen er opdelt i en række “Comarca” og Reus er hovedstaden af ​​”comarca” Baix Camp. Byen ligger i en højde over 100 meter over havets overflade og har cirka 110.000 indbyggere (2011). Afstanden til den nærliggende by Tarragona er 14 km, og   Barcelona 90 km.

Reus blev grundlagt i tidlig middelalder, men selve byen er stærkt præget af en række store modernistiske bygninger. Dette skyldes primært den vesrdensberømte arkitekt Antoni Gaudi blev født her. Bygningerne har han ikke trukket dig selv, men de fleste af dem er underskrevet af nogle af hans elever. De er bygget i en arkitektonisk stil blander sig med indretning inspireret af den catalanske tradition. Blandt de vigtigste er Casa Navas, Casa Rull, Casa Gasull, Casa Pinyol, Casa mund og Xalet Serra – alle bygget i perioden ca. Fra 1900 til 1910.

Ellers Reus tilbyder flere interessante museer. Den mest populære er den Gaudí Center, dedikeret til den nævnte arkitekt, der blev født i byen i 1852. Museet blev åbnet i 2007, er beliggende på den vigtigste firkant i Reus. Den indeholder forskellige objekter fra Antoni Gaudí og multimedie præsentationer af hans arbejde. I bygningen er der en restaurant, og ved hovedindgangen er også turistkontoret placeret i Reus.

Den nærmeste lufthavn er Reus Airport , som ligger 7,5 miles sydøst for centrum.