Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Salamanca

Find den bedste pris på biludlejning i Salamanca ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Salamanca. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Salamanca guide

Billeje Salamanca

Biludlejning Salamanca

Salamanca er hovedstaden i provinsen af samme navn, som ligger 180 km nordvest for den spanske hovedstad Madrid .Befolkningen er omkring 160.000 (2011), og byen har en vigtig betydning som et jernbaneknudepunkt. Ellers turismen er den vigtigste industri, og Salamanca modtager over en million besøgende årligt.

Byen blev grundlagt af kelterne for omkring 2.400 år siden, og som historisk har været regeret af forskellige imperier. Under den spanske borgerkrig i 1930’erne satte general Francos regering i byen.

Spaniens ældste universitet ligger i Salamanca. Det blev oprettet tilbage i 1218. Byens centrum er præget af en række monumentale bygninger, som alle er populære turistattraktioner. Ældste er den romerske bro fra det første århundrede e.Kr.Kr.

Andre historiske bygninger er den gamle domkirke fra 1100-tallet, den nye domkirke fra 1500-tallet og “Scallops hus” fra 1512. Desuden har adskillige middelalderlige klostre nævnt – herunder “San Esteban” og Ursulinerinneklosteret. Flere af disse bygninger er centreret omkring torvet “Plaza Mayor”, der blev bygget i begyndelsen af ​​1200-tallet. Den gamle bydel er fuld af UNESCO World Heritage Site, og i 2002, status Salamanca som europæisk kulturby.

En attraktion af en ret speciel karakter er en frø siddende på en kranie og krydsede ved indgangen til universitetet. Det leveres traditionen siger, at det bringer held og lykke til at spotte blandt alle de andre små figurer smykker facade.

Den nærmeste lufthavn er Salamanca Airport, der ligger omkring 19 miles øst for centrum.