Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Salou

Find den bedste pris på biludlejning i Salou ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Salou. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Salou guide

Billeje Salou

Biludlejning Salou

Salou er en lille ferie-/badeby beliggende i det nordøstlige Spanien   Middelhavet.Byen ligger på Costa Dorada, cirka 10 km syd for Tarragona – og har omkring 20.000 indbyggere (2010). Salou er en af ​​de mest populære turist steder i dette område.

Den største attraktion i Salou er strandene – hvor alt er kvalitet stemplet med “Blå Flag”. De er kendt for at være børnevenlig, med legepladser og mange livreddere. Inde i byen er der også flere nice familie restauranter.

Byens havnefronten er et populært mødested for turister, og i slutningen af ​​promenaden er kilden “Font Iluminosa” – som er smukt belyst om natten.

Lige udenfor Salou er en anden familie attraktion – Port Aventura Park. Det er en af ​​de rigeste tema og forlystelsesparker i hele Sydeuropa. Specielle områder er geografisk opdelt (f.eksMexico , Far West, Middelhavet, Polynesien og Kina ).Desuden tilbyder parken flere butikker, sceneshows og vandaktiviteter.

Ellers er det også godt med natteliv i Salou for voksne – hvor du kan finde alt fra hyggelige barer og hyggelige restauranter til natklubber og spillecasinoer.

Et andet interessepunkt er Salou Santa Maria del Mar kirken i 1766. I området omkring byen er også en række store golfbaner.

Den nærmeste lufthavn er Reus Airport , der ligger 14 km nord for Salou.