Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje San Sebastián

Find den bedste pris på biludlejning i San Sebastián ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i San Sebastián. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

San Sebastián guide

Billeje San Sebastián

Biludlejning San Sebastián

San Sebastián er hovedstaden i den nordlige spanske provins Guipúzcoa. Afstanden til grænsen   Frankrig   er ca. 17 km.Antallet af indbyggere er omkring 185.000 (2011). San Sebastian har i årevis været kendt som et fashionabelt badested, og i tidligere tider havde den spanske domstol i sin sommerresidens her. San Sebastian har en vigtig funktion både som en havn og industriby, men den vigtigste industri er stadig turisme.

En anden måde at præsentere San Sebastian, er at kalde det et af Baskerlandets førende turistmål. Baskerlandet er navnet på et historisk indfødte område i spidsen for Biscayabugten, som omfatter både en spansk og en fransk del. Baskisk kultur indflydelse hvilket i høj grad både historie og folk i San Sebastian, som er særligt tydeligt i den årlige “Semana Grande” festival. Så vil der være tyrefægtning, parader, koncerter, underholdning og konkurrencer inden for den særprægede baskiske roning sport.

En vigtig grund til San Sebastián popularitet som turistmål, de er to sandstrande – et på hver side af midten. “La Concha” er den længste af dem, og betragtes som en af ​​verdens fineste. Den anden strand er især populært blandt surfere.

Hvad ellers kendetegner San Sebastian, arkitektur er victoriansk stil – både i centrum og langs den smukke strand promenader. På havneområdet, hvor den tidligere oversået med fisk båse, der i øjeblikket eksklusivt fiskeri og seafood restauranter.

Den nærmeste lufthavn er San Sebastián Lufthavn, som ligger 20 miles nordøst for centrum.