Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Santander

Find den bedste pris på biludlejning i Santander ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Santander. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Santander guide

Billeje Santander

Biludlejning Santander

Santander er hovedstaden i den nordlige spanske region Cantabrien, og er en havneby i Biscayabugten. Befolkningen er omkring 185.000 indbyggere (2011).

I romertiden blev byen kendt som Portus victoriae Iuliobrigensium. Det nuværende navn er baseret på en tilbagekaldelse efter Saint Emeterio, en martyr, der ifølge traditionen var halshuggget 200-og begravet her.

En af grundene til det blev grundlagt en by i bugten Santander, var de store indstillinger for port – og det var lige som en vigtig havneby Santander udvidet fra middelalderen og frem. Selvom Santander historie går således tilbage til oldtiden, ikke formelt tilstand indtil 1755.

I 1941, ramte Santander af en brand, der ødelagde en stor del af byen i aske. Branden ødelagde også det meste af byens middelalderlige bygninger – herunder den romanske katedral.

Tidligt i 1900-tallet Santander var et yndet udflugtsmål for den spanske kongefamilie, og “Palacio de la Magdalena” blev bygget som kongebolig i 1909. Dette bidrog til byen blev også en populær destination for andre – og den store fritids-og svømning pletter dannet et godt grundlag for udvikling af kommerciel turisme. Santander er stadig en af de mest populære feriesteder i denne del af Spanien .

Byen har ellers Museum, et maritimt museum, tyrefektermuseum og et arkæologisk museum.

Altamira huler med berømte hulemalerier fundet i byen.

Den nærmeste lufthavn er Santander Parayas Lufthavn, ligger 7 miles syd for centrum.