Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Santiago

Find den bedste pris på biludlejning i Santiago ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Santiago. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Santiago guide

Billeje Santiago

Biludlejning Santiago

Santiago de Compostela er hovedstaden i den nordvestlige spanske region Galicien, der ligger 70 km syd for havnebyen La Coruna .Befolkningen er ca. 95.000 (2011).

Santiago de Compostela er både et kommercielt og kulturelt centrum og et universitet (universitetet blev grundlagt i 1501) – men først og fremmest en by af pilgrimsfærd, der hvert år tiltrækker hundredtusindvis af besøgende. De kommer for at besøge graven af ​​apostlen Jakob, som ifølge traditionen er at blive begravet her. Byens navn – Santiago – en tilbagekaldelse af St. James. Resten af ​​navnet Compostela (fra latin: Campus Stella, “stjerne felt”), en henvisning til stjernerne i år 813 overskriften eremit Pelagus til Jakobs jordiske rester.

Den mest berømte attraktion er den smukke romanske katedral, der blev påbegyndt i 1000-og afsluttet 200 år senere. Der er også flere bemerkelsesverige religiøse bygninger, herunder flere kirker og klostre – og en enorm bue-bispegård.

Santiago de Compostela var i 2000 europæisk kulturhovedstad, og hele byen – og den gamle pilgrimsrute gennem Frankrig og Spanien   – UNESCO World Heritage liste.Short af Rom , Santiago de Compostela betragtes som den vigtigste religiøse helligdom i Europa.

En række rejseselskaber i hele Europa arrangerer særlig pilgrimsrejse til Santiago de Compostela, hvor en del af rejsen finder normalt sted til fods.

Den nærmeste lufthavn er Santiago Airport, der ligger 16 km nordøst for byen.