Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Sevilla Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Sevilla Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Sevilla Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Sevilla Lufthavn guide

Billeje Sevilla Lufthavn

Biludlejning Sevilla Lufthavn

Sevilla Airport (SVQ) er først og fremmest et lands-lufthavn, men efter lavprisselskabet Ryanair bosatte sig der for nogle år siden, at antallet af internationale flyvninger steg betydeligt. Flere virksomheder er kommet efter, og i dag er der regelmæssige afgange herfra til en række europæiske destinationer. Over 4 millioner passagerer vil nu blive serviceret på Sevilla Lufthavn årligt. Lufthavnen ligger 12 miles nordøst for Sevilla.

Sevilla Lufthavn kaldes på spansk “Aeropuerto de Sevilla”.

Sevilla Lufthavn blev grundlagt i 1914 og har gennemgået flere renoveringer og udvidelser gennem årene. I 1991 åbnede en ny terminalbygning, tegnet af arkitekt José Rafael Moneo, der har lagt stor vægt på en blanding af spansk og mauriske tradition.

Rækken af ​​butikker i Sevilla Lufthavn er begrænsede, men der er planer om flere. I øjeblikket lufthavnen tilbyder en stor toldfri butik, og et par snackbarer og tre restauranter – herunder den udendørs terrasse El Mirador.

Der er ingen tog fra lufthavnen til centrum af Sevilla, men de busser afgår hver halve time. Alternativt kan du bruge taxa.

Hvis du ønsker at leje en bil i Sevilla, har fem internationale biludlejningsfirmaer i lufthavnen kontorer – herunder Atesa Car Crown Biludlejning, Europcar og Hertz.

Der er ingen hoteller i lufthavnen, men Hotel AC Santa Justa, Hotel Occidental Sevilla og Hotel Ibis Sevilla er alle i nærheden.