Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Sevilla

Find den bedste pris på biludlejning i Sevilla ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Sevilla. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Sevilla guide

Billeje Sevilla

Biludlejning Sevilla

Sevilla er beliggende i den sydlige spanske region Andalusien, og er hovedstad i provinsen med samme navn som byen. Guadalquivir-floden løber gennem byen. Sevilla er en forholdsvis stor industriby med ca. 700.000 indbyggere (2011). Selv om der er omkring 100 km fra Sevilla indtil udgangen af ​​Guadalquivir (efter by Sanlúcar), byen har en stor havn. (Skibe på op til 12.000 tons kan accelerere denne flod).

Sevilla (Hispalis) var i romertiden, var hovedstaden i provinsen dengang kaldte Hispania Baetica. I året 712 blev byen erobret af araberne, og havde en vigtig funktion som hovedstad for flere kalifdynastier, indtil Ferdinand 3 af Castilla y Léon erobrede det i 1248. Efter opdagelsen af Amerika var Sevilla den vigtigste havn i   Spanien , en position byen fastholdes, indtil 1700-tallet.Sevilla fik sit eget universitet i 1502.

En stor del af arkitekturen i Sevilla stadig bærer den lange arabisk (maurisk) æra. Den vigtigste struktur i maurisk stil, den smukke Alcázar fra 1100-tallet. Det er omgivet af smukke haver, som også præger byen som helhed. Den gamle bydel er charmerende, med sine smalle, snoede gader – og her ligger den mægtige Sevilla-katedral fra 1400-tallet, som er noteret på ruinerne af et gammelt moské.

Viktigre Andre attraktioner omfatter Columbus Library, det arkæologiske museum og flere interessante kunstgallerier.

I 1992 Sevilla arrangør af Verdensudstillingen (Expo 92). Mange af de begivenheder, der finder sted på en ø i Guadalquivir, og i den forbindelse blev det bygget flere broer. Den største af disse, Allamillo Bridge, blev designet af den berømte arkitekt Santiago Calavetra.

Ellers Sevilla kendetegnet ved et stort antal religiøse og sekulære partier, der tiltrækker mange turister til byen – og for at være der, hvor handlingen i Rossinis verdensberømte opera “Barberen i Sevilla” (1816) sker.

Den nærmeste lufthavn er Sevilla-San Pablo Lufthavn , der ligger 12 km nordøst for byen.