Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Tarragona

Find den bedste pris på biludlejning i Tarragona ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tarragona. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tarragona guide

Billeje Tarragona

Biludlejning Tarragona

Tarragona ligger i det nordøstlige Spanien på Middelhavskysten – i det historiske distrikt Catalonien – og er hovedstad i den spanske provins Tarragona.Byen har omkring 130.000 indbyggere (2012), og er beliggende 80 km sydvest for Barcelona .

Tarragona blev grundlagt af romerne, og var en periode med vigtige romerske by på den Iberiske Halvø. Rester af den ældste historie er stadig synlige. Dette indbefatter et amfiteater og en del af en bymur. Byen ligger på den del af Middelhavskysten kaldet Costa Dorada.

Tarragona er også kendt for sin fremragende havn, beskyttet af en lang bølgebryder – og er også kendt for at være et populært turistmål. Det er blandt kandidaterne til at kunne prale af titlen som europæisk kulturhovedstad i 2016.

De fleste af byens historiske seværdigheder i Old Town, som er placeret på en bakke. Den dominerende bygning er katedralen af ​​1200-tallet og Ærkebiskoppens palads. Ud over de førnævnte romerske ruiner, er der også en velbevaret 35 km lang akvædukt.

Ellers er der en række smukke strande, både i byen og i resten af ​​Tarragona regionen.

Den nærmeste lufthavn er R eu Airport , der ligger 14 km nordvest for Tarragona.