Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Torremolinos

Find den bedste pris på biludlejning i Torremolinos ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Torremolinos. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Torremolinos guide

Billeje Torremolinos

Biludlejning Torremolinos

Torremolinos ligger i det sydlige Spanien   – I den spanske provins Malaga i Andalusien.Byen ligger 14 km sydvest for Malaga by – specielt på den populære Costa del Sol (Sun Coast). Torremolinos har omkring 68.000 indbyggere (2011), men feriesæsonen er dette tal ganget – når turisterne strømmer til denne populære badeby.

Der har været flere spændende arkæologiske fund i området, der viser, at der var et stort forlig her så tidligt som 150.000 år siden. Fra gammel tid, og gennem dele af middelalderen blev regionen domineret på skift af fønikerne, romerne og araberne. Araberne bygget sådan Det 12 meter høje tårn forsvar – Torre de los Molinos – hvilket giver byen sit navn.

Torremolinos var en fattig fiskerby indtil turister blev udviklet som et hovederhverv i området i 1950’erne. Det var den første af de resorts på Costa del Sol, som blev udviklet og hurtigt nåede stor popularitet, især blandt britiske turister.

Den mest berømte attraktion er over 2 km lang strand “Playa de Torremolinos.” Ellers er der de mere populære destinationer lidt off-center – mod Malaga. Først og fremmest, det går for den eksotiske krokodille park (med over 300 krokodiller i “alle” størrelser), Aqualand – Costa del Sol største vandland og den botaniske have “Jardin Botanico Molino de Inca”.

Torremolinos er også kendt for sit livlige natteliv, med barer, restauranter og natklubber.

Den nærmeste lufthavn er M Alagar Airport , som ligger ca. 8 km nord for Torremolinos.