Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Torrevieja

Find den bedste pris på biludlejning i Torrevieja ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Torrevieja. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Torrevieja guide

Billeje Torrevieja

Biludlejning Torrevieja

Torrevieja ligger i det sydlige Spanien på Middelhavskysten, nemlig 45 km syd for Alicante .Byen har omkring 106.000 indbyggere (2012), og er en vigtig havneby med betydelig turisme.

Byen havde en stærk økonomisk vækst i 1800-tallet på grund af saltproduktion og fiskeri. I løbet af 1900-tallet turisme overtog byens vigtigste industri. Torrevieja er i dag en meget populær ferie-/badeby, især blandt skandinaver, tyskere og englændere – og mange nordeuropæiske pensionister har ligeledes fast her i hele eller en del af året.

Byen har ikke så mange historiske attraktioner, men “Torre del Moro” – som er en gammel vagttårn fra 1300 – er en vigtig milepæl i byen. Navnet Torrevieja betyder faktisk “Old Tower”.

Ellers Torrevieja er kendt for sin lange og indbydende badstrender – “Playa Del Cura” i syd samt “Playa Los Locos” og “La Mata” Beach i nord. Også “Playa de Los Naufragos” skal nævnes, selv om det ofte opfattes som “Spanierne egen strand.” De fleste af strandene er bemandet med livreddere fra det spanske Røde Kors.

Torrevieja er også en populær destination for golfentusiaster. I byen er der en række af velplejede golfbaner.

Den nærmeste lufthavn er Alicante Lufthavn , der ligger 62 km nord for Torrevieja.