Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Tudela

Find den bedste pris på biludlejning i Tudela ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tudela. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tudela guide

Billeje Tudela

Biludlejning Tudela

Tudela er en by i den selvstyrende region Navarra i det nordlige Spanien , nærmere betegnet i Ebrodalen.Tudela har ca. 40.000 indbyggere (2011).

Det har nok boet i dette område siden oldtiden, men selve byen Tuleda blev grundlagt af maurerne i 802 e.Kr.Kr. Det var af vital strategisk betydning i 900-tallet. I år 1119 blev det erobret af den kristne General Alfonso. I middelalderen – indtil 1498 – alle jøder blev forbudt i Tudela. Men byen, herunder Kendt som hjemsted for den jødiske opdagelsesrejsende Benjamin af Tudela, som levede i 1100-tallet.

Hovedattraktionen i Tudela, omend lidt uden for byen, national park “bar sektion Reales de Navarro.” Det er beliggende i et enestående landskab, og er blevet sammenlignet med Grand Canyon i   USA .

Ellers imponerende Tudela katedralen i centrum byens mest populære attraktion. Det blev bygget i 1100-tallet, men er blevet forlænget i flere etaper. Det fremstår således som en struktur i en karakteristisk blanding arkitektur. Katedralen har to tårne ​​- et romanske og renæssance.

Der er også flere andre historiske kirker i Tudela, og andre rester af middelalderlig arkitektur – herunder det ottekantede tårn “Torre Monreal” og den imponerende “Palacio Decanal” fra slutningen af ​​1400-tallet, som i dag huser flere museum afdelinger.

Den nærmeste lufthavn er Zaragoza Lufthavn , som ligger ca. 88 km sydøst for Tudela.