Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Valencia Lufthavn

Find den bedste pris på biludlejning i Valencia Lufthavn ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Valencia Lufthavn. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Valencia Lufthavn guide

Billeje Valencia Lufthavn

Biludlejning Valencia Lufthavn

Valencia Airport (VLC) er en international lufthavn beliggende i kommunen Manises – omkring 8 miles vest for Valencia   center.Lufthavnen hedder på spansk “Aeropuerto de Valencia”.

Lufthavnen blev åbnet i 1933 og fungerer i dag ca. 50 millioner passagerer om året (2011).

Fra Valencia Airport har 22 flyselskaber direkte fly til mange større byer i Europa – herunder til Amsterdam , Prag , London , Oslo , Berlin, Madrid og Paris .Flyselskaberne Ryanair, Wondair, Air Nostrum og Vueling har hovedkvarter her.

Valencia Lufthavn har to terminalbygninger – én for indenrigsflyvninger og én for internationale flyvninger.

Der er en række faciliteter i lufthavnen – herunder godt udvalg af caféer, restauranter og butikker. Hertil kommer, førstehjælp station, kontantautomater, VIP Lounge, mødelokaler, informationsskranke, kapel og internetadgang. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men flere overnatningsmuligheder i området.

For at komme til Valencia Town Center, kan du bruge metro, bus eller taxi. Hvis du ønsker at leje en bil i Valencia, har en række velrenommerede biludlejningsfirmaer dets associerede selskaber i ankomsthallen i lufthavnen – herunder Avis, Europcar, Hertz og National.