Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Valencia

Find den bedste pris på biludlejning i Valencia ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Valencia. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Valencia guide

Billeje Valencia

Biludlejning Valencia

Havnebyen Valencia ligger på Spaniens østkyst, er hovedstaden i både region og provinsen Valencia. Byen har 807.000 indbyggere, mens hovedstadsområdet har en befolkning på 1,5 millioner. Således Valencia land 3 største by (efter   Madrid og Barcelona ).

Valencia er placeret på en flad kystslette – hvor floden Turia løber ud i Middelhavet. Byen har en stor turist trafik, og det er også en vigtig transport hub. Fra havnen, færgen til de berømte turist øer   Ibiza og Mallorca .Byen har også universitet – som blev grundlagt i 1501.

Der er en række interessante turistattraktioner i Valencia, og den gamle bydel har mange bygninger i maurisk stil. Der er også Le Seo Domkirke fra 1200 – 1400 er, og tilstødende er den 60-meter høje klokketårn “El Miguelete”.

I den gamle by, kan man også se to mægtige porte fra 1300 – 1400’S, der stammede fra de gamle mure. Desuden bør man tage i opbygningen “Lonjade la Seda” fra 1400-tallet.

Uden for byen Valencia er den moderne Science Park “City of Arts and Sciences y de” – som er en populær kultur – og science center med bl.a. Planetarium, Art Museum, IMAX teater og akvarium.

Valencia har ellers en botanisk have, en zoologisk have, smukke strande, gode shoppingmuligheder og et livligt natteliv.

Byens lufthavn – V alencia Airport – ligger 8 miles vest for centrum.