Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Sverige

Find den bedste pris på biludlejning i Sverige ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Sverige. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Sverige guide

Billeje Sverige

Biludlejning Sverige

Sverige er på den østlige del af den skandinaviske halvø, grænsende Norge mod vest og Finland   i nordøst.Sverige har 9400 tusind indbyggere (2011). Landet har tilknytning til Danmark i sydvest via den 16 km lange “Øresundsbroen”, som består af en bro og tunnel-faciliteter med jernbane og motorvej mellem Malmø og København .

Sverige har søgrænser Estland , Letland , Polen , Tyskland og Rusland , og har også en kystlinje mod Skagerrak, Kattegat og Øresund i vest, Østersøen i syd og i Den Botniske Bugt og Den Botniske Bugt i øst.

De store øer Gotland og Öland i Østersøen også tilhører Sverige.

Sverige er inddelt i 3 forskellige typer terræn: den nordlige svenske Highlands – hvor landets højeste bjerg Kebnekaise er (2111 m), mellem de svenske lavland – med nogle af Sveriges største søer – herunder Vänern og Vättern og sørsvenske højland og Scania – som for det meste træbevoksede flade landskab.

Hovedstaden i Sverige er Stockholm , som er placeret på den østlige kyst af Østersøen.Stockholm er den største by med omkring 1,4 millioner indbyggere, og er også Sveriges vigtigste politiske og økonomiske centrum. Stockholm har et stort indkøbscenter og kulturelle faciliteter samt en række historiske seværdigheder.

Andre større byer i Sverige, Gøteborg , Malmø , Uppsala, Linköping , Västerås og Örebro.

Landets vigtigste lufthavn er den internationale lufthavn Stockholm – Arlanda , men Lufthavn Gøteborg – Landvetter , Lufthavn Stockholm – Skavsta og Malmø Airport har en høj trafik.