Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Sydafrika

Find den bedste pris på biludlejning i Sydafrika ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Sydafrika. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Sydafrika guide

Billeje Sydafrika

Biludlejning Sydafrika

Sydafrika er et land beliggende på den sydlige spids af Afrika. Mod nord det grænser   Namibia , Botswana og Zimbabwe , øst for Mozambique og Swaziland, mens Lesotho er en enklave i hjertet af landet.Landets befolkning er 51   770.560 (2011) indbyggere.Hovedstaden er Johannesburg og andre større byer   Cape Town og Durban .

Sydafrika er et multietnisk nation med forskellige kulturer og sprog. Elleve officielle sprog indregnes i forfatningen. To af disse sprog er af europæisk oprindelse: engelsk og afrikaans. Afrikaans stammede hovedsageligt fra hollandsk og er et resultat af landet i mange år var den hollandske koloni.

Det er umuligt at tale om Sydafrika uden at nævne Nelson Mandela. Nelson Mandela var Sydafrikas førende forkæmper mod apartheid-system, en systematisk forskelsbehandling af den farvede del af befolkningen. Han blev landets første sorte præsident i 1994, da Sydafrika holdt sine første universelle valg. Nelson Mandela var fængslet i 27 år for at foretage betalinger til det racistiske regime. Nu er han levende bevis på, at kampen for retfærdighed og frihed fører.

Sydafrikanske kultur er mangfoldig. Meget af fødevarer er stærkt kød-baserede og sociale arrangementer banal braai, eller grill. Sydafrika har også udviklet sig til en stor vinproducent. Nogle af de bedste vinmarker, der ligger i dalene omkring Stellenbosch, Franschhoek, Paarl og Barrydale.

Den mest populære by er Cape Town   Smukt beliggende på vestkysten, og er en by med mange gode hoteller og restauranter.Her kan du tage gondol op til Table Mountain og besøge den gamle victorianske havn. Fra byen kan man tage en båd ud til Robin Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet.

Mange går til Sydafrika på grund af den spektakulære sceneri. Ud over den berømte Kruger National Park, har Sydafrika en række andre nationalparker, som det er vært at besøge. I Drake Berg er kendt for sine smukke landskaber, der er flere, den ene af dem er den Royal Natal Naional Park med vandfald, Tugela Falls, som falder 850 meter ned ad klipperne. Kalahari Gemsbok National Park har en overflod af dyreliv.

OR Tambo udenfor Johannesburg er Afrikas største lufthavn.