Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Thailand

Find den bedste pris på biludlejning i Thailand ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Thailand. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Thailand guide

Billeje Thailand

Biludlejning Thailand

Thailand ligger i Sydøstasien, og har omkring 66 millioner indbyggere (2010). Landet grænser mod nordøst og øst til Laos, Kampuchea mod sydøst, i syd til Den Botniske Thailand og   Malaysia , i den sydvestlige del af Det Indiske Ocean i vest til Myanmar (tidligere Burma).

Ud for kysten er en række mindre øer i Thailand.

Landskabet i Thailand kan opdeles i fire dele: De bjerge i nord – hvor landets højeste bjerg “Don Inthanon” stiger 2595 meter over havets overflade, den centrale sletten floden Menam (Chao Phraya), Korat Plateau i det nordøstlige der er 100 til 200 m og halvøen i syd – som er en del af Malay Peninsula med lave bakker afbrudt af det isolerede top Khao Luang (1786 m)

Thailand har et tropisk monsun klima med høje temperaturer hele året rundt. Den mest nedbør falder i perioden fra maj til september.

Hovedstaden Bangkok   Centralt beliggende i landet og er Thailands største by med 8 millioner mennesker.Bangkok er også landets vigtigste økonomiske, handelsmæssige og kulturelle by og bliver besøgt af mere end 15 millioner turister årligt. Bangkok er en shoppers paradis, og byen er en af ​​verdens fineste hoteller.

Andre større byer i Thailand, Nakhon Ratchasima, Udon Thani, Nakhon Sawan, Chiang Moi og Phuket. Sidstnævnte er måske et af Sydøstasiens mest berømte turistmål på grund af de smukke strande og dykning faciliteter.

Thailand er et meget populært turistmål, og har – ud over de paradisiske strande – gode indkøbsmuligheder, store kultur, god mad og smukke sceneri.

Thailands største lufthavn er Suvarnabhumi Airport , som ligger 30 km øst for Bangkok.Andre store internationale lufthavne   Phuket Lufthavn og Don Muang Airport (30 km nord for Bangkok).