Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Tjekkiet

Find den bedste pris på biludlejning i Tjekkiet ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Tjekkiet. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Tjekkiet guide

Billeje Tjekkiet

Biludlejning Tjekkiet

Tjekkiet ligger i Centraleuropa, er en indlandsstat på omkring 10,5 millioner mennesker (2010). Landet grænser   Polen mod nord, Tyskland mod nordvest og vest, Østrig mod syd og Slovakiet mod øst.

Tjekkiet har et kontinentalt klima med kolde tørre vintre og varme somre. Landet har et varieret landskab, opdelt i de historiske områder Bøhmen (den mest vestlige del) og Mæhren (den østlige del).

Hovedstaden Prag   Centralt beliggende i den vestlige del af Den Tjekkiske Republik ved floden Vltava (Moldau).Byen er den største med 1,3 millioner indbyggere. Prag er den tjekkiske kulturelle og politiske centrum, og anses for at være en af ​​Europas smukkeste byer. Hovedstaden er ved at blive et meget populært turistmål, og har mange seværdigheder og attraktioner – herunder Prag Slot, Karlsbroen, den gamle bydel “Stare Mesto” samt museer, kunstgallerier, opera og teatre.

Andre større byer i Tjekkiet er Brno , Ostrava , Plzen , Zlín og Olomoue.

Mange turister besøger byen Karlovy Vary , som er landets største og mest berømte spa destination. Byen ligger 110 km vest for Prag – nær den tysk-tjekkiske grænse. Spa Byen er kendt for sine “helbredende kilder” – og er en året rundt destination.

Tjekkiets største lufthavn er Prags lufthavn – Ruzyne , ligger 20 km nordvest for hovedstaden.Andre travle internationale lufthavne Karlovy Vary Lufthavn og   Brno Lufthavn .