Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Brno

Find den bedste pris på biludlejning i Brno ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Brno. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Brno guide

Billeje Brno

Biludlejning Brno

Brno er placeret sydøst for Tjekkiet , og er landets næststørste by med omkring 380.000 indbyggere (2011).Byen ligger i regionen South Moravia, hvor floderne Svitava og Svratka mødet – ca. 225 km sydøst for   Prag .

Brno er den politiske, kulturelle, kommercielle og videnskabelige center for regionen. Byens universitet blev grundlagt i 1919 og har 30.000 studerende. Desuden er Brno et vigtigt handelscentrum og har hyppige messer (ca. 50 udstillinger om året).

Brno har mange smukke paladser og historiske kirker og en række skulpturer og monumenter.

Den indre by består af smalle gader og historiske bygninger – og er omgivet af brede ringformede boulevarder. Nogle populære steder i den indre by er katedralen fra 1313, Den Dominikanske Kloster fra 1247, samt rådhuset fra 1511.

En meget populær attraktion i Brno er Brødremenighedens Museum (“Moravske Zemské Muzeum”). Dette er en af ​​de vigtigste og ældste museer i Den Tjekkiske Republik, og der er mere end 6 millioner udstillingsgenstande – primært inden for antropologi og arkæologi. Uden for museet, skulpturen “Mercury” fra slutningen af ​​1600-tallet.

Andre velbesøgte attraktioner i byen omfatter Fortress “Spilberk” fra 1300, der i dag huser et museum, kapucinerkloster fra 1600-tallet, Art Museum “Moravian Gallery,” Arts og zoo “Brno Zoo” – hvor du kan se et udvalg af dyrearter – herunder isbjørne, sæler, tigre og chimpanser.

Byens lufthavn – Brno Lufthavn – ligger 10 miles øst for centrum.