Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje České Budějovice

Find den bedste pris på biludlejning i České Budějovice ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i České Budějovice. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

České Budějovice guide

Billeje České Budějovice

Biludlejning České Budějovice

České Budějovice (også kendt under sit tyske navn Budweis) er en by i Tjekkiet og den største by i regionen i det sydlige Bøhmen. Det ligger på Moldau-floden, 130 km syd for Prag. Byen har en befolkning på 96.053 indbyggere (2009).

České Budějovice er kendt verden over for sin produktion af Budweiser-øl. Factory Pivovar Budejovicky Budvar har været brygge øl siden 1200-tallet, hvor byen blev grundlagt. Andre vigtige industrier er fremstilling af blyanter, porcelæn og maskiner.

Jernbanen fra České Budějovice til Linz i Østrig   er en af de tre ældste i Europa, blev bygget i perioden 1824-1832.Byen er Europas ældste jernbanestation.

Den gamle by har en velbevaret arkitektur fra forskellige perioder, både gotisk, renæssance, barok og 1800-tallet. Det gamle rådhus med vægmalerier ombygget i barokstil fra 1730 og tårnet “Cerna vez”, hvilket betyder sort tårn, der vender mod et af Europas største pladser.

Omkring 30 kilometer syd, byen Cesky Krumlov er en anden populær turistdestination i det sydlige Bøhmen. Siden 1992 er byen fra 1200-tallet på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Den nærmeste lufthavn er Lufthavn České Budějovice, lige uden for byen. Lufthavnen    Prag Václav Havel Airport . Beliggende et par timer kører mod nord.