Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Hradec Králové

Find den bedste pris på biludlejning i Hradec Králové ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Hradec Králové. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Hradec Králové guide

Billeje Hradec Králové

Biludlejning Hradec Králové

Hradec Kralove er en by i Tjekkiet   Beliggende på floden Elben i Hradec Kralove Region omkring 120 miles nordøst for Prag.Det har en befolkning på 93.490 indbyggere (2012).

Hradec Kralove beliggende i centrum af et rigt landbrugsområde distrikt. Ellers dens økonomi baseret på metal, maskiner, sukker, tekstil og træindustrien. En traditionel virksomhed er fremstilling af musikinstrumenter, især Petrof klaver. Petrof klaver er i dag Europas decideret klaver og klaver fabrikken. I Hradec Kralove i Tjekkiet gjorde klaver og klaverer, der eksporteres til alle hjørner af verden.

Hradec Kralove er en af ​​de ældste bebyggelser i Den Tjekkiske Republik og stammer allerede fra 1062. Under Joseph den anden, som var den tysk-romerske kejser fra 1765 til 1790, er mange af byens kirker revet ned for at gøre plads til befæstninger. Men stadig står domkirken, som blev bygget i 1303.

Byen er berømt for slaget ved Königgrätz 3. Juli 1866, som er bestemt den preussiske-østrigske krig.

Blandt attraktionerne er et museum dedikeret til kunstneren Egon Schiele, der boede et par år i byen. Museum of Modern Art er rangeret blandt de mest prestigefyldte museer i Den Tjekkiske Republik. Siden 2004 har Hip Hop Kemp, en af ​​de største europæiske hip hop festivaler, været afholdt hvert år i august. Hvert år i juni afholdt en international teaterfestival.

Den nærmeste lufthavn er Pardubice Airport, der ligger omkring 25 km mod syd. Men de fleste internationale flyvninger afgår fra   Prag Václav Havel Lufthavn , som ligger ca 140 km vest for byen.