Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Karlovy Vary

Find den bedste pris på biludlejning i Karlovy Vary ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Karlovy Vary. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Karlovy Vary guide

Billeje Karlovy Vary

Biludlejning Karlovy Vary

Karlovy Vary (tysk: Karlsbad) er en by beliggende i det vestlige Bøhmen i Tjekkiet , 120 km vest for Prag.Den har 53.708 indbyggere (2008). Det er historisk berømt for sine varme kilder og er en af ​​verdens mest berømte kurbyer. Karlovy Vary er Tjekkiets anden mest besøgte turistmål efter Prag.

Spa forretning startede så tidligt som 650 år siden, men det blev en populær turistdestination i 1800-tallet, hvor også internationale berømtheder kom på besøg for spa-behandling.

Karlovy Vary har en bred vifte af varmekilder. Den mest berømte er Sprudel smide 72 ° C intermitterende vand 11 meter op i luften. Karlovy Vary især søges af personer med fordøjelsessystemet og metaboliske sygdomme. Det anbefales også af dem med mere alvorlige sygdomme som kræft. Byen har adskillige spa og bad huse og hoteller, der tilbyder førsteklasses tjenester i forbindelse med traditionelle spa-behandlinger.

Byen er også kendt for Karlovy Vary International Film Festival og den populære tjekkiske likør Becherovka Karlovarska. Den berømte glas producent Moser Glass ligger i Karlovy Vary. Byen har også givet navn til den berømte delikatesse Karlsbad-æggeblomme kandiserede i varm sirup. Karlsbad er blevet anvendt som placering for talrige film.

Den Karlovy Vary International Airport ligger i landsbyen Vrata Olšová 6 km sydøst for centrum. Afstanden til   Prag Václav Havel Lufthavn er omkring 130 km.