Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Liberec

Find den bedste pris på biludlejning i Liberec ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Liberec. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Liberec guide

Billeje Liberec

Biludlejning Liberec

Liberec er en by i Tjekkiet .Det ligger ved floden Neisse i det nordlige Tjekkiet på grænsen til   Polen og Tyskland .Det har en befolkning på 104.946 (2011) indbyggere og er en af de største byer i Tjekkiet.

Liberec var engang hjemsted for en blomstrende tekstilindustri og fik tilnavnet ” Manchester   i Bohemia “.Til denne dag, har det en stor tekstilindustri og maskiner, papir og skoindustri. Skoda fabrik i byen. Det har også en teknisk skole med omkring 10.000 studerende.

Byen har en zoologisk have, den første i Tjekkiet, samt en smuk botanisk have. Centrum Babylon er en enorm underholdning kompleks med et hotel og kongrescenter bygget fra en tidligere tekstilfabrik. Det har en enorm vand park, et slot for børn, diverse simulatorer, spil, wellness mm. En velkendt brand for byen er Jested bjerg med en berømt tårn. Tårnet blev bygget i det 60. århundrede.

Liberec region har mange skisportssteder, byen var vært til WSC 2009.

Den nærmeste større lufthavn er Prag Václav Havel Airport   122 km fra centrum af Liberec.En anden større lufthavn er   Dresden Lufthavn i Tyskland , 140 km fra Liberec.