Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Ostrava

Find den bedste pris på biludlejning i Ostrava ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Ostrava. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Ostrava guide

Billeje Ostrava

Biludlejning Ostrava

Ostrava er en by i Tjekkiet , som er beliggende i den Moravian-Silesian region af Oder-floden i den vestligste af Den Tjekkiske Republik på grænsen til Polen .Befolkningen er 310.464 (2011), og det er Tjekkiets tredjestørste by. Ostrava blev opkaldt efter floden Ostra, og byen består af fire tidligere byer.

Ostrava er placeret på den sydvestlige ende af Øvre-Schlesien kul felt. Før det havde en masse af kul og jern industrien og var stærkt forurenet. Men da fløjlsrevolutionen i 1989, kollapsede en fredelig folkelig opstand, der førte til den tjekkoslovakiske kommunistpartis diktatur og blev erstattet af en demokratisk valgt regering i Václav Havel som præsident, har dette ændret sig. Alle kulminerne er lukket, men der er stadig jern, stål og valseværker, kemiske fabrikker, maskiner og fødevareindustrien i området.

Byen har et rigt kulturliv med fem teatre, mere end 60 gallerier og en af ​​Europas bedste symfoniske orkestre, Ostrava s Janáček Philharmonic Orchestra. En attraktion, der bliver mere og mere populær blandt unge, Stodolní Street, et område med barer, pubber og klubber. Det holdt Colours of Ostrava, en musikfestival hver sommer bringer mange musikere og grupper fra hele verden. En anden attraktion er MINIUNI, som er en samling af over 30 bygninger i Europas førende arkitektoniske miniature Big Ben og Eiffeltårnet.

Den nærmeste større lufthavn er Leos Janacek Ostrava Lufthavn 27 km fra centrum af Ostrava. En anden større lufthavn er Žilina Lufthavn (ILZ / LZZI), som liggeri   Slovakiet , 100 km fra Ostrava.