Sammenlign priser fra mere end 1.500 biludlejningsfirmaer i mere end 60.000 destinationer

billeie3

Garanteret lave priser på billeje

Vi sammenligner mere end 1.500 biludlejningsfirmaer for at sikre lave priser

Ingen skjulte udgifter eller gebyrer

Når du booker igennem os, vil der ikke være nogle kreditkortgebyrer eller skjulte udgifter

Kundeservice 24/7

Vores kundeservice er altid oppe at køre, vi lukker aldrig ned

Ubegrænset antal kilometer og forsikring

Når du booker igennem os, vil forsikring og ubegrænset antal kilometer altid være inkluderet

Billeje Pelhřimov

Find den bedste pris på biludlejning i Pelhřimov ved at anvende skemaet til venstre. Biludlejning24.dk sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finder bedste pris på billeje i Pelhřimov. Når du bestiller gennem os er der ingen skjulte afgifter eller kreditkortgebyrer. Alle priser er inklusiv tillæg for obligatoriske forsikringer.

Pelhřimov guide

Billeje Pelhřimov

Biludlejning Pelhřimov

Pelhřimov er en by i Tsjekkika ligger sydøst for Prag. På daglig tale kaldet “Porten til det skotske højland” på grund af sin placering i den vestligste spids af den tjekkisk-Moravian Highlands. Det har en befolkning på 16 714 (2008) indbyggere.

Byen har en vigtig industri, især i forarbejdning af fødevarer. Det er de historiske bygninger, der primært by, som blev grundlagt i 1200-tallet, seværdigheder. Nogle af dem er Chateau of Lords of Ricany fra 1500-tallet, Church of St Bartholomew, St. Vitus Kirke, som er byens ældste kirke, og et teater i nyklassicistisk stil af 1700-tallet. Fra en 30 meter høje tårn har en udsigt over hele byen og det omkringliggende landskab. Der er mange gode vandreture i området.

Hvert år i juni afholdes den internationale Record Festival Pelhřimov hvor målet er at tage poster på forskellige områder.

Den nærmeste større lufthavn er Pardubice lufthavn omkring 100 km nordøst for centrum. Prag Václav Havel Airport ligger over 130 km væk.